Premium Cava

Cava House

Om

Pere Ventura Family Wine Estates (PVFWE).

Rødderne af Pere Venturas stamtræ er flettet sammen med historien om spansk mousserende vin.

I 1872 lagde Manuel Montserrat Font, Venturas oldefar, grunden til sit afkom ved at indlede cavaproduktion i Penedès-regionen i Catalonien. I mellemtiden er Josep Raventós, Venturas bedstefar, krediteret for at producere Spaniens første ‘Traditional Method’-cava.

Raventós akkumulerede viden om vinindustrien, mens han arbejdede i Champagne Merciers hus i Épernay, Dijon. Efter at borgerkrigen nærmede sig sin afslutning, bar Raventós juvelerne af viden om champagnefremstillingsmetoder tilbage til sit hjemland.

Do Cava

PERE VENTURA blev skabt i 1992 og blev kendt som grundstenen til PVFWE.

Pere Ventura er grundlæggeren af denne vingård i Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona), som tager hans navn og laver mousserende vine i regi af DO Cava. Det er en af de mest eksklusive virksomheder i vinsektoren, synonym for elegance, stil og prestige.

PERE VENTURA-mærket er originalt og unikt. Den portrætterer et uforlignelig billede, som taler for sig selv i forhold til produktet og værdierne, der har inspireret det: kvalitet, elegance, distinktion og prestige.

Kontakt

Cava House

Kontakt os venligst her, hvis du er interesseret i at købe vores Cava.

6 + 4 =

Pin It on Pinterest

Share This