Premium Cava
Cava House
Om
Pere Ventura Family Wine Estates (PVFWE).
Rødderne af Pere Venturas stamtræ er flettet sammen med historien om spansk mousserende vin.
I 1872 lagde Manuel Montserrat Font, Venturas oldefar, grunden til sit afkom ved at indlede cavaproduktion i Penedès-regionen i Catalonien. I mellemtiden er Josep Raventós, Venturas bedstefar, krediteret for at producere Spaniens første ‘Traditional Method’-cava.
Raventós akkumulerede viden om vinindustrien, mens han arbejdede i Champagne Merciers hus i Épernay, Dijon. Efter at borgerkrigen nærmede sig sin afslutning, bar Raventós juvelerne af viden om champagnefremstillingsmetoder tilbage til sit hjemland.
Do Cava
PERE VENTURA blev skabt i 1992 og blev kendt som grundstenen til PVFWE.
Pere Ventura er grundlæggeren af denne vingård i Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona), som tager hans navn og laver mousserende vine i regi af DO Cava. Det er en af de mest eksklusive virksomheder i vinsektoren, synonym for elegance, stil og prestige.
PERE VENTURA-mærket er originalt og unikt. Den portrætterer et uforlignelig billede, som taler for sig selv i forhold til produktet og værdierne, der har inspireret det: kvalitet, elegance, distinktion og prestige.

Kontakt
Cava House
Kontakt os venligst her, hvis du er interesseret i at købe vores Cava.